Zoeken naar cursus piercings zetten

Leonie's' Piercingshop.
Met het grote assortiment aan verschillende piercings is er altijd voor ieder wat wils. Lage prijzen, goede kwaliteit is het motto van de shop. Het zetten van een piercing moet toch leuk blijven! Ik zet verschillende soorten piercings in het oor, gezicht en bovenlichaam.
poker
HAN Open Dagen.
Meld je rechtsboven aan. Welke opleiding kies jij? Weet jij het al of twijfel je juist over welke opleiding bij jou past? Misschien heb je wel geen enkel idee. We helpen je graag verder op weg. Kom erachter welke stap jij nu kunt zetten.
leenbakker vouwgordijnen
Schoonheidsspecialiste opleiding en pedicure opleiding.
Het lees programma bestaat uit.: gevaren / infecties. zetten van diverse piercings en alles wat daar verder nog meer bij komt kijken. Einde cursus als het allemaal goed is gegaan krijg je je certificaat. Avondcursus maandag en donderdag. Opleiding intiem piercing.
Scheiden
Piercing leiden. Tepelpiercing. Navelpiercing. Piercing leiden. Tepelpiercing. Navelpiercing. Piercing leiden. Tepelpiercing. Navelpiercing. Piercing leiden. Tepelpiercing. Navelpiercing. Piercing lei
In deze cursus maakt u gebruik van onze gereedschappen en materialen. U heeft dus geen lespakket nodig. Natuurlijk krijgt u van ons info over waar u gereedschappen etc. kunt bestellen voor als u wilt gaan werken. De theorie literatuur is ook bij de prijs inbegrepe. Het lees programma bestaat uit.: GGD richtlijnen, materialen kennis, gevaren / infecties, zetten van diverse piercings en alles wat daar verder nog meer bij komt kijken.
nederlandse zangers
Het team Piercing Utrecht.
Ik ben tattoos en piercings blijven verzamelen en toen ik niet meer in de horeca werkte heb ik ook zichtbare piercings en tattoos laten zetten. Door de interesse ben ik eens op zoek gegaan naar hoe ik zou kunnen leren piercen.
polo bedrukken
Leonie's' Piercingshop Piercing Dermal Harderwijk.
In 2012 ben ik verhuisd naar Harderwijk en ging de shop met mij mee. Hygiëne staat bij mij hoog in het vaandel en alles wordt dan ook zorgvuldig gesteriliseerd en schoongemaakt. Ik werk alleen op afspraak, waardoor ik alle aandacht heb voor de klant en de klant in alle privacy haar piercing kan laten zetten en eventuele vragen stellen.
Welkom by BodyMx breda.
Op deze website vind je zoals je gewend bent alle informatie over het aanbrengen van piercings en dermal anchors ook wel microdermals genoemd en nu ook onze webwinkel waar je al onze producten tegen zeer scherpe prijzen ook online kunt bestellen.
Tattoo Isa.
Bedankt voor je bezoek en veel plezier. Isa is geboren met de potlood in de hand. Na het tekenen werd ze al spoedig gepassioneerd door tattoos. Na een cursus piercings en privé les tattoos ontstond er iets moois voor haar.
Teun van de Keuken schreef de supermarktsurvivalgids.
Dus betalen wij ten onrechte te veel voor bruine eieren. Van de Keuken staat in de bibliotheek in Amstelveen en houdt een lezing én signeersessie voor zijn boek, de Supermarktsurvivalgids. Daarin legt hij de trucs van het fenomeen supermarkt bloot. Ik ga u een kleine cursus geven, houdt hij zijn gehoor voor.
Piercing Cursus Schoonmaken Lip Tong Sieraden Studio.
A PART Ik ben Alice en ik verkoop sinds 1992 sieraden en piercings. Ik kreeg erg vaak de vraag of ik ook zelf piercings wou gaan zetten en dus heb ik mijzelf opgegeven voor de cursus Piercen. Deze cursus heb ik in de zomer van 2007 met zeer veel succes afgerond.
Christina Curry laat tepelpiercing zetten VK Magazine.
bommetje 22-04-11 Steve Stiffbone Christina Curry laat tepelpiercing zetten. Waarschijnlijk gaat het nog niet zo goed met de carriere van Christina Curry, je weet wel de dochter van Adam Curry en Patricia Paay. Christina heeft de cursus How to be a Attention Whore met succes afgelegd en een video van zichzelf dat ze een tepelpiercing krijgt het Internet opgeslingerd.
Studex Benelux.

Contacteer ons